Koopwoningen Bemog/le Clerq
Logo Logo

Koopwoningen Bemog/Le Clerq

Aanbod Bemog / leClercq

Het gebied Steenbrugge wordt door verschillende partijen ontwikkeld in meerdere fases. Tot nu toe zijn er circa 70 woningen ontwikkeld en verkocht door Bemog/Le Clercq Planontwikkeling. Deze zijn nu in aanbouw. Er komen nog 65 woningen bij, deze zijn nu in de voorbereidende fase. Dit worden circa 45 koop- en 20 vrije sector huurwoningen.

Woonbelevenis Steenbrugge

Steenbrugge is de nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Een ruim opgezette wijk met een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen. Vanaf elk punt geniet je van een ander uitzicht.

De Eerste Oogst

De 70 woningen die Bemog / leClerq tot nu toe heeft ontwikkeld, zijn in 2 fases in de verkoop gegaan. Deze eerste fase in oktober 2016, onder de toepasselijke naam 'De Eerste Oogst'. Een diversiteit aan gevels, kleuren en details kenmerken deze eerste 35 woningen in Steenbrugge. 

De Tweede Oogst

Deze toepasselijke lijn heeft Bemog / leClerq doorgezet. Zo kwamen er mei 2017 nog eens 35 woningen in het aanbod van De Tweede Oogst. 

De Volgende Oogst?

Er komen nog 65 woningen bij, deze zijn nu in de voorbereidende fase. Dit worden circa 45 koop- en 20 vrije sector huurwoningen. Maar of dat De Derde Oogst wordt? Dat houden we nog even spannend.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?