Koopwoningen BPD
Logo Logo

Steenbrugge; alles binnen handbereik

De gezellige drukte van de stad en de heerlijke rust van de natuur. In Steenbrugge heb je letterlijk alles binnen handbereik.

Alle voorzieningen dichtbij

In Steenbrugge vind je nu al 1 supergezellige plek; Van Bruggen Thee. Hier kun je terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers of lunch. In het winkeltje is alles op het gebied van koffie en thee te koop. Voor medische zorg of je dagelijkse boodschappen kun je in nieuwbouwwijk Steenbrugge prima terecht. Met 9 minuten lopen of 3 minuten op de fiets zit je in winkelcentrum Keizerslanden. Voor een uitgebreider aanbod aan voorzieningen kun je terecht in Deventer, Diepenveen of Schalkhaar. Voor rust, ruimte en plezier bezoek je de bossen van Kranenkamp. Of laat lekker de hond uit in het Zandweteringpark.

Wijkvoorzieningen

In Steenbrugge komen medische voorzieningen zoals een apotheek, huisarts en tandarts. Steek je watergang de Zandwetering over, dan ben je via de autoluwe fiets- en wandelpaden binnen een paar minuten bij de manege, Landstede Kinderopvang en Kei13: een centrum dat zich richt op onderwijs, educatie, opvang, zorg, cultuur en sport voor kinderen tot 13 jaar.

Boodschappen doen?

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Keizerslanden, maar ook de binnenstad van Deventer is gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Met de auto rijd je bovendien eenvoudig de N-wegen op, waardoor ook andere plaatsen in de omgeving dichtbij zijn.

Natuur in Steenbrugge

Steenbrugge wordt gekenmerkt door een prachtige natuurrijke omgeving. Tussen Steenbrugge en de stad Deventer ligt het 8 hectare grote Zandweteringpark, waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en skeeleren. Om Steenbrugge te ervaren, hebben wij een leuke wandelkaart voor je gemaakt. Bovendien zijn er volop speelplekken voor kinderen. Naast Steenbrugge liggen de 150 jaar oude bossen van Kranenkamp met allerlei naald- en loofbomen. Hier leven onder meer reeën, vossen, konijnen en hazen. Ook kun je er buizerds, sperwers en grote bonte spechten spotten.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?