Koopwoningen BPD
Logo Logo

De verkoop van de 31 woningen van fase 5 in Steenbrugge is gestart. Heb jij je keuze al gemaakt?

Lees verder

Het heeft even geduurd, maar volgende week is het zover. Eindelijk kunnen we je vertellen dat we op 8 november starten met de verkoop van de 31 woningen van fase 5 in Steenbrugge.

Lees verder

Heb je een oogje op één van die mooie 2-onder-1 kap, hoek- of tussenwoningen van fase 5 in Steenbrugge? Binnenkort gaan we met deze woningen in verkoop. Je wilt dan natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen staan inmiddels op de site.

Lees verder

Binnenkort gaan we starten met de verkoop van de 31 woningen van fase 5. Om je goed voor te bereiden, informeren we je de komende weken regelmatig over het aanbod. Ook nemen we je mee in alles wat je moet weten om straks voor een woning in aanmerking te kunnen komen. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Lees verder

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Salland helpt je hier graag mee!

Lees verder

Het is eindelijk zover. We zijn gestart met de voorbereidingen voor fase 5 in Steenbrugge! In deze fase komen opnieuw 19 woningen in de verkoop in een mix van 2-onder-1 kapwoningen en hoek- en tussenwoningen.

Lees verder

Nieuw: Mijn Eigen Huis

Om in Steenbrugge straks een woning via BPD te kunnen kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

Er komen regelmatig vragen bij ons binnen over de ligging van Steenbrugge. Om de ligging te verduidelijken hebben wij op de situatiekaart nu enkele herkenningspunten aangegeven.

Lees verder

Op 23 mei heeft de loting van Steenbrugge fase 3 plaatsgevonden bij Het Notarieel in Deventer. Door het grote aantal belangstellenden hadden de aanwezigen er een flinke kluif aan de 19 woningen toe te wijzen.

Lees verder

De verkoop van fase 3 in Steenbrugge is gestart. Heb jij je keuze al gemaakt?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?