Koopwoningen BPD
Logo Logo

Het is eindelijk zover. We zijn gestart met de voorbereidingen voor fase 5 in Steenbrugge! In deze fase komen opnieuw 19 woningen in de verkoop in een mix van 2-onder-1 kapwoningen en hoek- en tussenwoningen.

Lees verder

Nieuw: Mijn Eigen Huis

Om in Steenbrugge straks een woning via BPD te kunnen kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

Er komen regelmatig vragen bij ons binnen over de ligging van Steenbrugge. Om de ligging te verduidelijken hebben wij op de situatiekaart nu enkele herkenningspunten aangegeven.

Lees verder

Op 23 mei heeft de loting van Steenbrugge fase 3 plaatsgevonden bij Het Notarieel in Deventer. Door het grote aantal belangstellenden hadden de aanwezigen er een flinke kluif aan de 19 woningen toe te wijzen.

Lees verder

De verkoop van fase 3 in Steenbrugge is gestart. Heb jij je keuze al gemaakt?

Lees verder

Op 13 mei starten we met de verkoop van fase 3 in Steenbrugge. Maar hoe verloopt zo'n verkoopprocedure eigenlijk? We leggen het je graag even uit.

Lees verder

Als je jouw droomwoning in Steenbrugge hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan.

Lees verder

Het is bijna zover. We verwachten op 13 mei in verkoop te gaan met Steenbrugge fase 3.

Lees verder

Op 1 oktober gaat de eerste fase van Steenbrugge in verkoop. Maar wanneer komt er verkoopinformatie beschikbaar?

Lees verder

Het heeft even geduurd, maar je geduld wordt beloond. Eindelijk kunnen we je vertellen wanneer fase 1 van het nieuwe dorp Steenbrugge in verkoop gaat! Op zaterdag 1 oktober start van 13.00 tot 15.00 uur de officiële inschrijving bij het informatiecentrum aan de Wechelerweg. Ben jij erbij?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?