De definitieve prijzen zijn bekend!

19 oktober '18

Heb je een oogje op één van die mooie 2-onder-1 kap, hoek- of tussenwoningen van fase 5 in Steenbrugge? Binnenkort gaan we met deze woningen in verkoop. Je wilt dan natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen staan inmiddels op de site.

Hoek- en tussenwoningen

Je hebt al een hoekwoning vanaf € 279.900,- en een tussenwoning vanaf € 269.900,-. De prijs is vrij op naam en afhankelijk van het gekozen bouwnummer en de extra opties waarvan je gebruik maakt. Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bekijk alle hoek- en tussenwoningen bij het woningaanbod.

2-onder-1 kapwoningen

Een 2-onder-1 kapwoning koop je al vanaf € 374.900,- vrij op naam. Ook hier is de prijs afhankelijk van het gekozen bouwnummer en de gewenste opties. Op de pagina’s over de 2-onder-1 kapwoningen staat alles wat je moet weten. Met een breed scala aan opties krijg je alle ruimte om jouw huis tot een thuis te maken. Heb jij je keuze al gemaakt?

Blijf op de hoogte

Wil jij graag in Steenbrugge wonen en heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak deze dan nu aan. Op die manier kunnen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen richting de start verkoop en kun jij je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop is gestart.

Inloggen of account aanmaken
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt