De voorbereidingen zijn in volle gang!

7 juli '16

Het moment waarop we in het nieuwe dorp Steenbrugge de 1e paal slaan, komt steeds dichterbij. Op de achtergrond zijn de voorbereidingen in volle gang. Wat is de stand van zaken? En hoe ziet de planning eruit?

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor het nieuwe dorp Steenbrugge zijn in volle gang. Op dinsdag 5 juli heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Deventer een positief besluit genomen over het uitwerkingsplan, waarin de details van het bestemmingsplan beschreven staan. Het plan treedt eind augustus in werking, wat betekent dat we vanaf dan de 1e vergunningen kunnen aanvragen.

Geen Gas

In de Steenbrugge komt geen gas. De koopwoningen krijgen een individuele warmtevoorziening in de woning. De sociale huurwoningen krijgen een aansluiting op een extern warmtenet.

De 1e paal in 2017

In het najaar beginnen we met de 1e werkzaamheden. We leggen dan onder meer de bouwwegen aan. Kort daarna – op zaterdag 1 oktober – starten we met de verkoop van fase 1. Gezien het grote aantal belangstellenden, zien we deze mijlpaal positief tegemoet. Verwachting is dan ook dat we in 2017 de 1e paal kunnen slaan.

Lijkt het je wat om in het nieuwe dorp Steenbrugge te wonen? Op zaterdag 1 oktober ben je van harte welkom bij de start verkoop van fase 1. Meld je daarnaast aan voor onze nieuwsbrief, zodat we je kunnen informeren zodra er meer bekend is over dit project.

Wat is de status? Planning
Meer informatie? Contact