Online verkoop Steenbrugge!

26 augustus '19

Donderdag 29 augustus om 17:00 start de online verkoop van de 38 woningen in Steenbrugge. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de woningen in Steenbrugge fase 8? Dan ontvang je op donderdag 29 augustus een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Vervolgens ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Daar staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen en juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel je vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 29 augustus de nieuwsbrief. 

Maak een account aan
image alt

Regel alvast een financiële check

Wanneer er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn dan kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Meer over de financiële check

De toewijzing

Tot woensdag 4 september 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op donderdag 5 september is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van het filmpje hieronder. 

Verkoopprocedure en videoserie
Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Al een financiële check gedaan? Lees verder