Fase 1 Steenbrugge op 1 oktober in verkoop!

15 september '16

Het heeft even geduurd, maar je geduld wordt beloond. Eindelijk kunnen we je vertellen wanneer fase 1 van het nieuwe dorp Steenbrugge in verkoop gaat! Op zaterdag 1 oktober start van 13.00 tot 15.00 uur de officiële inschrijving bij het informatiecentrum aan de Wechelerweg. Ben jij erbij?

Fase 1

Fase 1 ligt aan de zuidwestkant van Steenbrugge, direct aan het Zandweteringpark. Je woont hier al vanaf € 210.000 v.o.n.. Aan de straten komen rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen te staan. Om je alvast een idee te geven, hebben we nieuwe impressies laten maken.

Nieuwe dorp Steenbrugge

Zoals je op de impressies ziet, wordt het nieuwe dorp Steenbrugge zeker geen standaard nieuwbouwwijk. Met de kronkelende straatjes, markante gebouwen, doorkijkjes, het vele groen en de karakteristieke Brink doet de wijk denken aan een typisch Sallands dorp. Kortom: een geborgen omgeving waar je rust, ruimte en woonplezier vindt.

Fase 1 Steenbrugge op 1 oktober in verkoop!

Blijf op de hoogte

Lijkt het je wat om in het nieuwe dorp Steenbrugge te wonen? Bezoek dan de officiële start verkoop op zaterdag 1 oktober. Meld je daarnaast aan voor onze nieuwsbrief, zodat we je kunnen informeren zodra er meer bekend is over het project.

In welke fase zitten we? Planning
Meer informatie? Contact