Inschrijving Steenbrugge Fase 8 gesloten

4 september '19

De inschrijving voor de 38 woningen in Steenbrugge is gesloten. De kandidaten die hun voorkeuren doorgaven horen op donderdag 5 september of ze een woning hebben toegewezen gekregen. Dat is altijd een spannend tijd. Ben jij één van die kandidaten?

De toewijzing

Op donderdag 5 september is de uitslag van de toewijzing bekend. Iedereen die zijn of haar voorkeuren doorgegeven heeft ontvangt daarvan rond 17:00 uur een persoonlijk bericht via e-mail. De uitslag is dan ook te zien in het persoonlijke Mijn Eigen Huis account. 

Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van onderstaande videoserie of lees je op de pagina Woning kopen.

Wel een woning

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen woning

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis in Steenbrugge toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

  Financiering
  De toewijzing, hoe werkt dat?