Loting fase 3 was flinke kluif

24 mei '17

Op 23 mei heeft de loting van Steenbrugge fase 3 plaatsgevonden bij Het Notarieel in Deventer. Door het grote aantal belangstellenden hadden de aanwezigen er een flinke kluif aan de 19 woningen toe te wijzen.

Alle woningen onder optie

Veel belangstellenden hebben hun favoriete woningen aangegeven op het aanmeldingsformulier. De stapel formulieren op onderstaande foto zegt genoeg. Het resultaat? De 19 woningen direct onder optie. Alle kandidaten zijn inmiddels door de makelaars op de hoogte gebracht of ze een woning toegewezen hebben gekregen.

En hoe nu verder?

Binnen 2 weken vinden de oriënterende gesprekken bij de makelaars plaats. Na deze gesprekken besluiten de optanten of zij tot koop over gaan. Sta jij op de reservelijst en ziet een kandidaat af van de koop? Dan word je bij het vrijkomen van een bouwnummer door de makelaar benaderd. Achter de schermen zijn wij inmiddels alweer druk in de weer met de volgende fase. Wij houden jullie via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief en wil je wel graag wonen in Steenbrugge? Meld je dan nu aan bij het woningtype van jouw voorkeur.

Loting fase 3
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Nog niet ingeschreven? Meld je aan voor de nieuwsbrief