Maak kennis met het nieuwe aanbod

29 november '19

De voorbereidingen voor fase 9 in Steenbrugge zijn gestart. In deze nieuwe fase komen 11 hoek- en tussenwoningen. We hebben alles voor je online gezet. Bekijk de nieuwe impressies, prijzen en plattegronden bij het woningaanbod. 

Woningaanbod
10 december 2019

Schrijf je gelijk in je agenda

Deze mooie woningen gaan op dinsdag 10 december om 17.00 uur in verkoop. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op dinsdag 10 december een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Tot maandag 16 december 17.00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op dinsdag 17 december is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. 

Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis