Prijsindicatie nieuwe woningen in Steenbrugge

28 juni '19

Er wordt steeds meer bekend over de woningen in Steenbrugge in deze nieuwe fase. De eerste impressies van Steenbrugge heb je vast al wel gezien en nu wil je uiteraard ook weten wat jouw nieuwe droomhuis ongeveer gaat kosten! We hebben de indicatieve prijzen voor je bij het woningaanbod geplaatst.

image alt

Woningimpressies en plattegronden

De schetsen geven al een goede indruk hoe deze fase er in Steenbrugge straks uitziet. De definitieve woningbeelden en plattegronden worden op dit moment uitgewerkt. Dan weet je ook hoe groot de keuken wordt of waar je jouw eettafel plaatst. Als we ze binnen hebben dan zie je dat meteen bij het woningaanbod.

image alt

Koopsomindicatie

De prijzen zijn nog niet definitief, maar dit geeft wel vast een idee hoeveel die prachtige 2 onder 1 kapwoning, rijwoning of die vrijstaande woning ongeveer gaat kosten en of dat binnen jouw budget past.

  • 2 onder 1 kapwoningen vanaf circa € 391.000
  • Rijwoningen vanaf circa € 285.000

Per bouwnummer weten wat de circa prijs is? Bekijk alle woningen.

Jouw persoonlijke account

Naar verwachting start de verkoop na de zomer van 2019. Om straks in te schrijven voor je favoriete woning(en) heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Maak dus snel je eigen account aan. Zo bereid je je goed voor op de start verkoop.

Meer over Mijn Eigen Huis
  Financiering
Welke woning past bij jou? Woningen