Koopwoningen BPD
Logo Logo

Planning Steenbrugge

In Steenbrugge worden in totaal 400 klassieke rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen gebouwd. Mei 2017 is BPD met 19 woningen van fase 3 in verkoop gegaan. De 31 woningen van fase 5 zijn begin november 2018 in verkoop gegaan. Alle 2-onder-1 kapwoningen, hoek- en tussenwoningen uiteraard in de voor Steenbrugge zo herkenbare stijl.

Fase 5

Na lang wachten was het eindelijk zover. De 31 woningen van fase 5 gingen in verkoop! Alle 2-onder-kap-, hoek- en tussenwoningen staan inmiddels onder optie. Heb jij geen woning toegewezen gekregen en wil je wel graag in Steenbrugge wonen? Maak dan nu een account aan voor Mijn Eigen Huis. Als je jouw favoriete bouwnummer van fase 5 markeert met een hartje, kom je voor die woning op de reservelijst. De makelaar neemt dan contact met je op als er een optant afvalt en jij door ons systeem als eerste wachtende wordt geselecteerd. Je wordt daarnaast op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen richting een volgende fase.

De vervolgfases

Wil jij heel graag wonen in het nieuwe Sallandse dorp Steenbrugge? Klik op het kaartje hiernaast en bekijk waar de woningen van de vervolgfases komen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?