Hoekwoning #316

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Stel je eens voor.. Het is dinsdagmiddag, je stapt op de fiets naar huis en als je thuis komt tref je je partner die al boodschappen heeft gedaan. In de keuken praten jullie elkaar bij over je dag en ondertussen maken jullie het avondeten klaar. Jullie eten samen aan de lange eettafel. Na het eten ga je partner samen met een goede vriend hardlopen. Jij doet nog wat dingen voor je werk en daarna installeer jij jezelf op de bank met een kop thee en zet je Netflix aan voor je favoriete serie. 


Wil jij heel graag net even anders dan anders wonen? Dan is wel een heel bijzonder woonblok. Vier woningen en toch één geheel. De woningen delen één kap en een klassieke, opvallende architectuur. Deze woning op de hoek heeft een woonoppervlak van 107m2.


De woning heeft een standaard keuken, uiteraard zijn hier erg mogelijkheden om dingen te wijzigen. In wat voor keuken kook jij het liefst? Een met een L-opstelling of juist toch liever wat meer open? En welke stijl spreekt jouw uit? Kies je voor een witte kleur of ga je het anders doen en neem je een zwarte keuken? Jij kiest. Dat geldt ook voor de woonkamer. Neem je een grote loungebank of toch een iets kleinere en zet je daar een fauteuil bij?

Met een vaste trap ga je naar de eerste verdieping. Hier vind je 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Uiteraard kun je hier ook al je wensen in kwijt en laat je dingen weg of voeg je juist dingen toe. De 3 slaapkamers richt je allemaal in om te slapen of maak van 1 van de kamers een werk of studeerkamer. Jij bepaalt. 

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #316

ca. 107 m2
4 kamers
2 woonlagen
Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..