Nieuwbouw bij Deventer

Steenbrugge is een nieuw dorp vlak bij de stad Deventer, aan de verbindingsweg tussen Deventer en Diepenveen. Een levendige stad met een monumentale sfeer. Want Deventer is een van de oudste steden van Nederland en er zijn veel monumenten bewaard gebleven. Uniek is ook de ligging van de stad aan de rivier.

Puur Sallands thuiskomen

Cultuur en evenementen, ook dat heeft Deventer te bieden. Wat denk je van de Deventer Boekenmarkt of het Dickens Festijn? Of geniet van de gezellige terrassen in de stad en de prachtige bosrijke omgeving. Het winkelaanbod is veelzijdig en uitgestrekt. Proef de sfeer van de historische omgeving op de grote stadspleinen en in de vele steegjes. De unieke winkeltjes hier geven de binnenstad karakter. Kronkelende straatjes, een karakteristieke brink, veel groen en de klassieke woningen. Ja, nieuwbouwwijk Steenbrugge doet echt denken aan een typisch Sallands dorp. Het nodigt uit om samen te zijn en het leven te beleven. Modern comfort mixt zich met oude waarden. Stadse voorzieningen met de warmte en geborgenheid van een dorpse woonomgeving. Hier kom je thuis!

Rust, ruimte en plezier

In Steenbrugge vind je rust, ruimte en plezier. Bezoek de bossen van Kranenkamp of kom lekker spelen in het Zandweteringpark. Stap op de fiets naar winkelcentrum Keizerslanden of bezoek de gezellige binnenstad van Deventer. Alles wat je nodig hebt, vind je om de hoek. Nieuwsgierig? Bekijk de film.

Energiezuinig

De typisch Sallandse woningen in Steenbrugge zijn zeer energiezuinig, waardoor de maandelijkse lasten relatief laag zijn. Dit maakt dat in Steenbrugge het comfort van nieuwbouw samenkomt met de warmte van een sfeervol dorp.

  Het aanbod
  Nieuws Steenbrugge