Logo Logo

Voorzieningen in Steenbrugge

In Steenbrugge heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik, bijvoorbeeld voor medische zorg of de dagelijkse boodschappen. Voor een uitgebreider aanbod aan voorzieningen, kun je terecht in Deventer. In de omgeving vind je rust, ruimte en plezier. Bezoek de bossen van Kranenkamp of laat lekker de hond uit in het Zandweteringpark.

Voorzieningen in het gebied

In Steenbrugge vind je nu al 1 supergezellige plek; Van Bruggen Thee. Hier kun je terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers of lunch. In het winkeltje is alles op het gebied van koffie en thee te koop. In Steenbrugge zelf komen geen medische voorzieningen zoals een apotheek, huisarts en tandarts. Daarvoor kun je in Deventer terecht. Steek je watergang de Zandwetering over, dan ben je via de autoluwe fiets- en wandelpaden binnen een paar minuten bij de manege en Landstede Kinderopvang. Op de grens tussen de wijk Keizerslanden en de nieuwbouwwijk Steenbrugge vind je ook nog Kei13. Een centrum dat zich richt op onderwijs, educatie, opvang, zorg, cultuur en sport voor kinderen tot 13 jaar. 

Boodschappen doen?

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Keizerslanden, maar ook de binnenstad van Deventer is gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Met de auto rijd je bovendien eenvoudig de N-wegen op, waardoor ook andere plaatsen in de omgeving dichtbij zijn.

Natuur in Steenbrugge

Steenbrugge wordt gekenmerkt door een prachtige natuurrijke omgeving. Tussen Steenbrugge en de stad Deventer ligt het 8 hectare grote Zandweteringpark, waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en skeeleren. Bovendien zijn er volop speelplekken voor kinderen.

Naast Steenbrugge liggen de 150 jaar oude bossen van Kranenkamp met allerlei naald- en loofbomen. Hier leven onder meer reeën, vossen, konijnen en hazen. Ook kun je er buizerds, sperwers en grote bonte spechten spotten.

Zet de eerste stap naar Steenbrugge

Wonen als in een dorp, met de stad onder handbereik. Steenbrugge heeft je veel te bieden. Vanuit je huis loop je zo de natuur in. Om dat te ervaren hebben we een leuke wandelkaart voor je gemaakt. Je kunt deze hiernaast downloaden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?