Logo Logo

Op 21 december aanstaande wordt het nieuwe dorp Steenbrugge officieel gekoppeld aan Deventer. We nodigen je van harte uit dit feestelijke moment bij te wonen.

Lees verder

Op 28 november 2018 gebeurt er iets bijzonders in Steenbrugge. Dan wordt in bijzijn van een select gezelschap het eerste straatnaambord onthuld!

Lees verder

Goed nieuws: Vanaf maandag 19 november 2018 gaat de weg vanaf Steenbrugge naar Keijzerslanden open! Alle voetgangers, fietsers en automobilisten kunnen vanaf deze datum gebruik maken van de nieuwe brug om van en naar Steenbrugge te gaan.

Lees verder

‘Niet in het riool' is de landelijke campagne voor goed rioolgebruik. Doekjes, vet, verf en medicijnen horen niet in het riool. De campagne sluit aan bij de algemene voorlichting van 'Ons water'. Ook voor Steenbrugge is goed rioolgebruik van belang. Wij vertellen je graag meer over de achtergrond en de invulling van de campagne.

Lees verder

Steenbrugge wordt een duurzame en groene wijk. Naast openbaar groen is een groene tuin ook in jouw voordeel. Samen met de Deventer afdeling van Groei&Bloei willen wij dat graag nog eens onder de aandacht brengen.

Lees verder

Op zondag 16 september vond in Steenbrugge voor de 6e keer De Groenste Obstakelrun plaats. BPD had ook dit jaar een obstakel in de vorm van een stuk riool neergelegd. Hier moesten de deelnemers weer flink aanmodderen!

Lees verder

Op dit moment is het voor fietsers en voetgangers lastig om vanuit Steenbrugge naar Deventer te gaan. En omgekeerd uiteraard.

Lees verder

Wat hebben we dit jaar een prachtige zomer. Het kan niet op met de bijna tropische temperaturen en volop zon. Wat is er dan fijner voor kinderen om vlak bij huis lekker in een speeltuin te kunnen spelen?

Lees verder

Op 8 mei hebben wij de eerste impressie van de brug naar Steenbrugge laten zien. Deze brug is na oplevering alleen bedoeld voor bewonersverkeer. Wat is de huidige status van de bouw van de brug en hoe is de aanrijroute voor bouwverkeer?

Lees verder

Op 16 september 2018 vindt weer het bijzondere evenement De Groenste Obstakelrun plaats in Deventer. Een prachtig groen parcours van 1, 3 of 7 km vol spectaculaire obstakels.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?