Logo Logo

Steenbrugge wordt een duurzame en groene wijk. Naast openbaar groen is een groene tuin ook in jouw voordeel. Samen met de Deventer afdeling van Groei&Bloei willen wij dat graag nog eens onder de aandacht brengen.

Lees verder

Op zondag 16 september vond in Steenbrugge voor de 6e keer De Groenste Obstakelrun plaats. BPD had ook dit jaar een obstakel in de vorm van een stuk riool neergelegd. Hier moesten de deelnemers weer flink aanmodderen!

Lees verder

Op dit moment is het voor fietsers en voetgangers lastig om vanuit Steenbrugge naar Deventer te gaan. En omgekeerd uiteraard.

Lees verder

Wat hebben we dit jaar een prachtige zomer. Het kan niet op met de bijna tropische temperaturen en volop zon. Wat is er dan fijner voor kinderen om vlak bij huis lekker in een speeltuin te kunnen spelen?

Lees verder

Op 8 mei hebben wij de eerste impressie van de brug naar Steenbrugge laten zien. Deze brug is na oplevering alleen bedoeld voor bewonersverkeer. Wat is de huidige status van de bouw van de brug en hoe is de aanrijroute voor bouwverkeer?

Lees verder

Op 16 september 2018 vindt weer het bijzondere evenement De Groenste Obstakelrun plaats in Deventer. Een prachtig groen parcours van 1, 3 of 7 km vol spectaculaire obstakels.

Lees verder

Hij komt er hoor.. De brug van Steenbrugge! Met trots kunnen we jullie de eerste impressie laten zien.

Lees verder

Steenbrugge is geen standaard nieuwbouwwijk, maar een duurzame wijk met een bijzondere geschiedenis. Er is veel over dit nieuwe Sallandse dorp te vertellen, daarom organiseren wij regelmatig informatieavonden. Tijdens de laatste informatiebijeenkomst op 10 april j.l. vertelden wij het verhaal van de groei van Steenbrugge en de voordelen van een duurzame 'groene' tuin.

Lees verder

In een duurzame wijk zoals Steenbrugge hoort uiteraard veel groen, waaronder ook je tuin. Wij zetten nu eens de voortuin 'in het zonnetje'. Wij hebben de voordelen van een groene en duurzame voortuin voor je op een rijtje gezet. Met de tips en ontwerpen maak jij bij je droomhuis in een handomdraai een groen paradijsje voor je voordeur.

Lees verder

Op dinsdag 20 maart hebben wethouder Frits Rorink van de gemeente Deventer, André ten Vergert namens BPD en Joke Hofman van Woonbedrijf Ieder1, symbolisch de sleutel aan de eerste bewoner van de wijk Steenbrugge overhandigd.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?