Logo Logo

Wat hebben we dit jaar een prachtige zomer. Het kan niet op met de bijna tropische temperaturen en volop zon. Wat is er dan fijner voor kinderen om vlak bij huis lekker in een speeltuin te kunnen spelen?

Lees verder

Op 8 mei hebben wij de eerste impressie van de brug naar Steenbrugge laten zien. Deze brug is na oplevering alleen bedoeld voor bewonersverkeer. Wat is de huidige status van de bouw van de brug en hoe is de aanrijroute voor bouwverkeer?

Lees verder

Op 16 september 2018 vindt weer het bijzondere evenement De Groenste Obstakelrun plaats in Deventer. Een prachtig groen parcours van 1, 3 of 7 km vol spectaculaire obstakels.

Lees verder

Hij komt er hoor.. De brug van Steenbrugge! Met trots kunnen we jullie de eerste impressie laten zien.

Lees verder

Steenbrugge is geen standaard nieuwbouwwijk, maar een duurzame wijk met een bijzondere geschiedenis. Er is veel over dit nieuwe Sallandse dorp te vertellen, daarom organiseren wij regelmatig informatieavonden. Tijdens de laatste informatiebijeenkomst op 10 april j.l. vertelden wij het verhaal van de groei van Steenbrugge en de voordelen van een duurzame 'groene' tuin.

Lees verder

In een duurzame wijk zoals Steenbrugge hoort uiteraard veel groen, waaronder ook je tuin. Wij zetten nu eens de voortuin 'in het zonnetje'. Wij hebben de voordelen van een groene en duurzame voortuin voor je op een rijtje gezet. Met de tips en ontwerpen maak jij bij je droomhuis in een handomdraai een groen paradijsje voor je voordeur.

Lees verder

Op dinsdag 20 maart hebben wethouder Frits Rorink van de gemeente Deventer, André ten Vergert namens BPD en Joke Hofman van Woonbedrijf Ieder1, symbolisch de sleutel aan de eerste bewoner van de wijk Steenbrugge overhandigd.

Lees verder

De agrariër die de grond rondom het dorp Steenbrugge beheert, heeft onlangs alle maisplanten verwijderd. Daar waar je eerst naar een weelderig groen maisveld keek , is nu vrij uitzicht vanuit Steenbrugge ontstaan.

Lees verder

Van 2D naar 3D

Een zachte winter heeft zo zijn voordelen; de aannemers kunnen ook in dit 'koude' jaargetijde doorgaan met hun bouwwerkzaamheden. Zo ook in Steenbrugge. De nieuwe wijk begint al een beetje vorm te krijgen en is al lang niet meer een plat stuk Deventer. Van 2D verandert het uitzicht langzaam maar zeker naar 3D.

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?