Logo Logo

Op dinsdag 20 maart hebben wethouder Frits Rorink van de gemeente Deventer, André ten Vergert namens BPD en Joke Hofman van Woonbedrijf Ieder1, symbolisch de sleutel aan de eerste bewoner van de wijk Steenbrugge overhandigd.

Lees verder

De agrariër die de grond rondom het dorp Steenbrugge beheert, heeft onlangs alle maisplanten verwijderd. Daar waar je eerst naar een weelderig groen maisveld keek , is nu vrij uitzicht vanuit Steenbrugge ontstaan.

Lees verder

Van 2D naar 3D

Een zachte winter heeft zo zijn voordelen; de aannemers kunnen ook in dit 'koude' jaargetijde doorgaan met hun bouwwerkzaamheden. Zo ook in Steenbrugge. De nieuwe wijk begint al een beetje vorm te krijgen en is al lang niet meer een plat stuk Deventer. Van 2D verandert het uitzicht langzaam maar zeker naar 3D.

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

Nieuw: Mijn Eigen Huis

Om in Steenbrugge straks een woning via BPD te kunnen kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

We krijgen regelmatig vragen over de ligging van Steenbrugge. Omdat er nog geen straatnamen bekend waren, was dat soms ook wat lastig uit te leggen. Daar is nu verandering in gekomen. De straatnamen zijn namelijk onlangs bekendgemaakt door de gemeente.

Lees verder

Huren in Steenbrugge

Wil je graag een nieuwbouwwoning in Steenbrugge, maar past kopen minder goed in jouw persoonlijke situatie? Dan is huren een goede optie. Ook dat is binnenkort mogelijk in Steenbrugge. In het gebied worden circa 70 vrije sector huurwoningen ontwikkeld.

Lees verder

Op 3 juni 2017 vindt er een bijzonder evenement plaats in Deventer. De Groenste Obstakelrun. Een prachtig groen parcours van 3 of 7 km vol spectaculaire obstakels.

Lees verder

Op 13 mei starten we met de verkoop van fase 3 in Steenbrugge. Maar hoe verloopt zo'n verkoopprocedure eigenlijk? We leggen het je graag even uit.

Lees verder

Als je jouw droomwoning in Steenbrugge hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?