Logo Logo

Nieuw: Mijn Eigen Huis

Om in Steenbrugge straks een woning via BPD te kunnen kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

We krijgen regelmatig vragen over de ligging van Steenbrugge. Omdat er nog geen straatnamen bekend waren, was dat soms ook wat lastig uit te leggen. Daar is nu verandering in gekomen. De straatnamen zijn namelijk onlangs bekendgemaakt door de gemeente.

Lees verder

Huren in Steenbrugge

Wil je graag een nieuwbouwwoning in Steenbrugge, maar past kopen minder goed in jouw persoonlijke situatie? Dan is huren een goede optie. Ook dat is binnenkort mogelijk in Steenbrugge. In het gebied worden circa 70 vrije sector huurwoningen ontwikkeld.

Lees verder

Op 3 juni 2017 vindt er een bijzonder evenement plaats in Deventer. De Groenste Obstakelrun. Een prachtig groen parcours van 3 of 7 km vol spectaculaire obstakels.

Lees verder

Op 13 mei starten we met de verkoop van fase 3 in Steenbrugge. Maar hoe verloopt zo'n verkoopprocedure eigenlijk? We leggen het je graag even uit.

Lees verder

Als je jouw droomwoning in Steenbrugge hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan.

Lees verder

Het is bijna zover. We verwachten op 13 mei in verkoop te gaan met Steenbrugge fase 3.

Lees verder

Er is een muntenschat gevonden in Steenbrugge. Nieuwsgierig? Op 16 maart is er in het Deventer Stadhuiskwartier een informatie-avond over deze bijzondere vondst.

Lees verder

Op 1 oktober gaat de eerste fase van Steenbrugge in verkoop. Maar wanneer komt er verkoopinformatie beschikbaar?

Lees verder

Het heeft even geduurd, maar je geduld wordt beloond. Eindelijk kunnen we je vertellen wanneer fase 1 van het nieuwe dorp Steenbrugge in verkoop gaat! Op zaterdag 1 oktober start van 13.00 tot 15.00 uur de officiële inschrijving bij het informatiecentrum aan de Wechelerweg. Ben jij erbij?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?