Door het slijk in Steenbrugge

7 juni '17

Zaterdag 3 juni hebben ruim 700 deelnemers zich sportief uitgeleefd tijdens De Groenste Obstakelrun. Aan de rand van Steenbrugge had BPD een obstakel in de vorm van een stuk riool neergelegd. Hier moesten de deelnemers letterlijk door het slijk!

Toffe run

De reacties van de deelnemers liegen er niet om. Het was met recht een toffe run. Het prachtige weer deed natuurlijk ook een flinke duit in het zakje. Op de Facebookpagina van De Groenste Obstakelrun kun je een flink aantal reacties, foto's en zelfs een filmpje met een samenvatting van een zeer geslaagde 3 juni 2017 terugzien.

Enthousiast over de locatie?

Nu is het nog een braakliggend terrein, maar binnenkort gaat Steenbrugge als leefomgeving echt vorm krijgen. Wil jij op deze toplocatie wonen en heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan als belangstellende in bij één van de woningtypes. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van de volgende fase in Steenbrugge.

Herken je jezelf?

Onze eigen fotograaf heeft ook flink wat sportievelingen op de gevoelige plaat vastgelegd. Hieronder een compilatie van de mooiste foto's. Herken je jezelf of een bekende op de foto? Dan kun je deze opvragen door een mailtje te sturen naar verkoop@bpd.nl onder vermelding van het nummer dat onderaan de foto staat.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Steenbrugge? Schrijf je in als belangstellende