Informatieavond Steenbrugge

25 april '18

Steenbrugge is geen standaard nieuwbouwwijk, maar een duurzame wijk met een bijzondere geschiedenis. Er is veel over dit nieuwe Sallandse dorp te vertellen, daarom organiseren wij regelmatig informatieavonden. Tijdens de laatste informatiebijeenkomst op 10 april j.l. vertelden wij het verhaal van de groei van Steenbrugge en de voordelen van een duurzame 'groene' tuin.

Het programma

Tijdens de informatieavond namen diverse sprekers de aanwezige belangstellenden mee op hun eigen werkgebied. Zo vertelde Erik Makkinga van BPD meer over de planning van werkzaamheden in de nieuwe wijk. Stedenbouwkundige Luc Bos vertelde het verhaal van Steenbrugge en Cor Koppert van Groei & Bloei gaf leuke tips voor de aanleg van een 'groene' tuin. Na de sprekers was er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten over de diverse onderwerpen. Informatieavond gemist? Hieronder kun je het verhaal van Steenbrugge en de tuintips downloaden.

Wat wordt het mooi!

Als je het verhaal van Steenbrugge leest is het fantastisch om te zien hoe dit langzaamaan werkelijkheid aan het worden is. Blader maar eens door de volgende foto's heen. Wordt jij hier ook zo enthousiast van en wil jij ook toekomstig bewoner van Steenbrugge worden? Geef dan nu jouw belangstelling door via je Mijn Eigen Huis-account. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van de ontwikkelingen van fase 5 en mis je niets.

Ook wonen in Steenbrugge? Lees hoe het werkt
Ook wonen in Steenbrugge? Bekijk het aanbod