Overhandigen sleutel eerste bewoner Steenbrugge

30 maart '18

Op dinsdag 20 maart hebben wethouder Frits Rorink van de gemeente Deventer, André ten Vergert namens BPD en Joke Hofman van Woonbedrijf Ieder1, symbolisch de sleutel aan de eerste bewoner van de wijk Steenbrugge overhandigd.

Langgekoesterde wens

Voor het gezin met hun jonge dochter was het een prachtig moment. Met de sleutel van de hoekwoning die zij huren van Wooncorporatie Ieder1 is een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Zij stonden als eerste aangemeld en kregen als eerste een woning toegewezen. Nu dan ook als eerste de sleutel overhandigd gekregen. Uiteraard waren zij heel blij. Hun langgekoesterde wens was een unieke woning op een fantastische plek. Steenbrugge dus!

Ook op deze unieke plek wonen?

Na afloop van het officiële gedeelte stond er bij Theehuis Van Bruggen een hapje en een drankje klaar voor alle aanwezigen. Hieronder een fotocollage van deze bijzondere dag. Wil jij ook op deze unieke plek wonen? Maak dan nu alvast een account voor Mijn Eigen Huis aan. Je staat dan als belangstellende ingeschreven voor Steenbrugge. Met onze digitale nieuwsbrief houden wij je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitreiking eerste sleutel Steenbrugge Deventer
Staat jouw vraag niet bij de FAQ's? Neem contact met ons op
Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen