Start verkoop 38 woningen

17 september '15

Na het dorpsfeest, waar we zo’n 500 enthousiaste bezoekers mochten ontvangen, krijgen we regelmatig telefoontjes en mailtjes over de planning. We merken dat jullie enorm graag willen weten wanneer het 1e nieuwbouwproject in verkoop komt. Logisch natuurlijk, de voorbereidingen duren al best lang. Daarom lijkt het ons goed om jullie te informeren over de stappen die we op dit moment zetten.

BPD Ontwikkeling is samen met de stedenbouwkundige Luc Bos bezig om de laatste aanpassingen in het (stedenbouwkundig)ontwerp van het dorpje Steenbrugge door te voeren. Naar verwachting worden de benodigde stukken in oktober in het College behandeld. Na akkoord van het College kan daarna ook worden gestart met de laatste voorbereiding voor de start verkoop van de 1e woningen.

Bemog Projektontwikkeling  en Le Clercq planontwikkeling hebben de handen ineen geslagen om het 1e nieuwbouwplan met 38 woningen te ontwikkelen. De architecten leggen op dit moment de laatste hand aan de plannen. Loopt alles conform planning dan is de verwachting dat  de verkoop eind oktober kan starten. Het 1e nieuwbouwplan bestaat uit 25 rij-, 3 vrijstaande woningen en 10 tweekappers. De verkoopprijzen starten vanaf € 210.000 v.o.n. 

Iets voor jou? Steenbrugge
Meer weten? Contact