Zesde keer sportief in Steenbrugge

21 september '18

Op zondag 16 september vond in Steenbrugge voor de 6e keer De Groenste Obstakelrun plaats. BPD had ook dit jaar een obstakel in de vorm van een stuk riool neergelegd. Hier moesten de deelnemers weer flink aanmodderen!

Erop of eronder

Rioolbuizen, touwen, balken, blubber, water, zand, stormbaan, hordes.. Het was erop of eronder voor de ruim 1000 deelnemers die de finish bereikten. Op de Facebookpagina van De Groenste Obstakelrun kun je heel veel foto's van een prachtige 6e Obstakelrun in Steenbrugge terugzien. Onze eigen fotograaf heeft ook flink wat sportievelingen op de gevoelige plaat vastgelegd. Hieronder een compilatie van de mooiste foto's. Herken je jezelf of een bekende op de foto? Dan kun je deze opvragen door een mailtje te sturen naar verkoop@bpd.nl onder vermelding van het nummer dat onderaan de foto staat.

Enthousiast over de locatie?

Wil jij op deze toplocatie wonen? BPD is nu fase 5 aan het voorbereiden. Dit zijn 31 woningen in een mix van 2-onder-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. Wil jij deze kans niet missen? Maak dan nu een account aan voor Mijn Eigen Huis. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van de ontwikkelingen richting de start verkoop.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Steenbrugge? Bekijk de woningtypes van fase 5