Steenbrugge/BPD
Logo Logo

Hoe ziet jullie woondroom eruit?

Wonen in Steenbrugge

In Steenbrugge komen in totaal 400 klassieke rijwoningen. Royale 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Medio 2017 is BPD gestart met de verkoop van 19 woningen, waaronder hoek- en rijwoningen en 2-onder-1 kapwoningen. Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Steenbrugge is duurzaam wonen

De typisch Sallandse koopwoningen in Steenbrugge zijn allemaal energieneutraal. Hierdoor blijven de maandelijkse lasten voor de bewoners van Steenbrugge relatief laag. Heel Steenbrugge wordt een gasloze wijk, de woningen krijgen geen gasaansluiting. Om de koopwoningen te verwarmen, worden deze voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Steenbrugge is duurzaam wonen. Zo komt in Steenbrugge het comfort van nieuwbouw samen met de warmte van een sfeervol dorp. 

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen in Steenbrugge en heb je fase 3 gemist? Maak dan nu een account aan voor Mijn Eigen Huis. Zo blijf je tijdens de voorbereiding van de volgende fase op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodra we met nieuw aanbod in verkoop gaan, kun je met jouw account je voorkeuren aangeven en beheren.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?