Steenbrugge/BPD
Logo Logo

In een duurzame wijk zoals Steenbrugge hoort uiteraard veel groen, waaronder ook je tuin. Wij hebben de voordelen van een groene en duurzame tuin voor je op een rijtje gezet. Met de tips en ontwerpen maak jij bij je droomhuis in een handomdraai een groen paradijsje van je tuin.

Lees verder

Het is eindelijk zover. We zijn gestart met de voorbereidingen voor fase 5 in Steenbrugge! In deze fase komen opnieuw 19 woningen in de verkoop in een mix van 2-onder-1 kapwoningen en hoek- en tussenwoningen.

Lees verder

Nieuw: Mijn Eigen Huis

Om in Steenbrugge straks een woning via BPD te kunnen kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

Huren in Steenbrugge

Wil je graag een nieuwbouwwoning in Steenbrugge, maar past kopen minder goed in jouw persoonlijke situatie? Dan is huren een goede optie. Ook dat is binnenkort mogelijk in Steenbrugge. In het gebied worden circa 70 vrije sector huurwoningen ontwikkeld.

Lees verder

Er komen regelmatig vragen bij ons binnen over de ligging van Steenbrugge. Om de ligging te verduidelijken hebben wij op de situatiekaart nu enkele herkenningspunten aangegeven.

Lees verder

Zaterdag 3 juni hebben ruim 700 deelnemers zich sportief uitgeleefd tijdens De Groenste Obstakelrun. Aan de rand van Steenbrugge had BPD een obstakel in de vorm van een stuk riool neergelegd. Hier moesten de deelnemers letterlijk door het slijk!

Lees verder

Op 23 mei heeft de loting van Steenbrugge fase 3 plaatsgevonden bij Het Notarieel in Deventer. Door het grote aantal belangstellenden hadden de aanwezigen er een flinke kluif aan de 19 woningen toe te wijzen.

Lees verder

Op 3 juni 2017 vindt er een bijzonder evenement plaats in Deventer. De Groenste Obstakelrun. Een prachtig groen parcours van 3 of 7 km vol spectaculaire obstakels.

Lees verder

De verkoop van fase 3 in Steenbrugge is gestart. Heb jij je keuze al gemaakt?

Lees verder

Op 13 mei starten we met de verkoop van fase 3 in Steenbrugge. Maar hoe verloopt zo'n verkoopprocedure eigenlijk? We leggen het je graag even uit.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?